Inilah RESPON Fazura Mengenai Perkahwinan Shaheizy Sam Yang Buat Ramai TERKEDU SEKETIKA !!!

Dulu kecoh apabila dikatakan Fazura mengaku dia pernah bercinta dengan Shaheizy Sam ketika selepas mereka digandingkan di dalam filem ‘Manisnya Cinta Di Cappadocia’. Namun, Sam menafikan perkara tersebut dan mengaku bahawa mereka hanya kawan biasa sahaja.

Mengenai isu perkahwinan Sam yang bakal diadakan tidak lama lagi ini, beliau menerima berita tersebut dengan hati terbuka dan mendoakan kebahagiaan Sam dan Syatilla. Malah, dia sudi ke majlis mereka jika dijemput.

“Saya gembira untuk mereka dan mendoakan agar Sam dan Tilla (Syatilla) bahagia ke anak cucu. Kalau dijemput, saya pergi untuk sama-sama meraikan hari bahagia mereka.”

Namun, dia tidak berasa sedih dengan berita ini dan mengakui dia juga bersedia untuk menjadi isteri orang jika diizinkan tidak lama lagi.

“Saya bukan untuk dia dan dia bukan untuk saya. Saya gembira untuknya. Doakan yang terbaik dan terima kasih kepada semua peminat. Saya juga bersyukur kepada Allah atas rezeki dan rahmat daripada-Nya.”

Apapun, perkara yang lepas jangan diungkit lagi. Mungkin jodohnya dengan orang lain Apapun, kami doakan supaya jodoh Fazura ditemui dalam masa terdekat. Siapa tahu mungkin lepas ini giliran dia pula berkahwin? KREDIT BERITA PSIKO.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »