Tindakan Memalukan Gadis Ucap '$%#@*!!' Kepada Bapa Sendiri, Kerana Gara-Gara Tak Pakai Kond0m.!!


Zaman hipster, western, pickuplines bagai. Inilah ucapan untuk hari bapa pun dah semakin menyeramkan.

Tak tau la bapak budak ni baca ke tak ucapan dari anak dia yang wish selamat hari bapa dengan cara yang paling hot katanya.

Mungkin dia rasa ucapan dia paling catchy dan menyentuh hati bapa dia kot. Memang menyentuh hati jugak kalau bapa dia macam bapa bapak kita yang tak ada la open minded dan sporting tahap macam tu.

Tersentuh jugak hati bapa bila anak perempuan dia kurang malu cakap macam tu untuk bapa, kan.

Budak budak sekarang ni. Mungkin sebab mak bapak zaman sekarang ramai yang layan anak macam kawan jadi dia buat mak bapak dia macam kawan je.

Tak ada tapis-tapis dah nak cakap. Melawak ikut dan je. Kita ni orang melayu ada adab dan sopan. Bila nak tiru style mat saleh alih-alih jadi viral memalukan satu keluarga.

Bergurau dengan mak ayah atau orang tua ada caranya. Tak sama macam kita bergurau dengan kawan-kawan walau mak bapak kita sporting tahap gaban sekalipun.

Aku tak rasa satu ucapan macam ni satu penghargaan apatah lagi ucapan yang mampu buat mak bapak dia bangga dapat anak macam dia. Kepala kau tutup elok je.

Kenapalah perangai kau sampai terbogel nampak kemaluan yang tak sepatutnya. Berpada pada la nak bergurau dengan bapak pun.

Boleh je kau wish thanks dad tak bagi mak baru kepada kami. Aku rasa wish macam tu boleh lagi terima dari kau ucap terima kasih kat bapa kau sebab tak pakai kondom.

Malu muka bapak kau dik. Nak-nak lagi anak perempuan wish macam tu. Sorok muka dalam spender di buatnya kalau kawan-kawan bapak kau atau sedara mara baca ucapan hari bapa macam ni.


loading...