Saat Bibit-Bibit Cinta Mula Berputik Antara Jep Sepahtu & Sari Yanti Yang Tidak Diketahui Ramai

jep.jpg

Saat Bibit-Bibit Cinta Mula Berputik Antara Jep Sepahtu & Sari Yanti Yang Tidak Diketahui Ramai

Sekiranya anda sering mendengar Sinar FM, tentu anda akan sedar yang rakan sekonti Jep Sepahtu seringkali mengusiknya tentang percintaan. Nampak seperti Jep Sepahtu sedang angau bercinta dan nama yang sering disebut-sebut oleh rakan sekonti Jep tak lain tak bukan ialah Sari Yanti. Berdasarkan pemerhatian Abang Nara di Instagram, Jep telah kelihatan menyambut hari jadi Sari Yanti bersama-sama baru-baru ini.
Apa yang menariknya ialah caption yang telah digunakan oleh Jep. Memang sweet romantik tahap tertinggi.


Benarlah bidadari itu wujud ????.. Happy birthday @sariyanti ???? Semoga yang baik2 saja buat kamu
Memang awesome sungguh ayat pick up line Jep. Tak tahulah benar ke tidak mereka berdua ini bercinta. Namun desas-desus ini telah ditimbulkan apabila Jep telah membalas satu gambar panahan Sari Yanti yang telah dimuatnaik di Instagram.
jep2
jep3
Kah, kah, kah. Memang kelakar Jep nie. Untunglah Sari Yanti dapat seorang lelaki yang kelakar. Pasti bahagia sepanjang hanyat. Jep pun untunglah dapat seorang awek yang cun melecun macam Sari Yanti.
jep4
Sekiranya benar mereka berdua bercinta, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Kalau tak betul, apa salahnya jadi betul. Dua-dua pun single mingle. Sama cantik sama padan pulak tue. Apa kata anda? Sesuai ke tidak?
loading...