Awek Melayu Tayang Tetek Dan Punggung Mantop Pula Menjadi Isu dan Limputan Di Laman Sosial kerana Menghairahkan ! 8 Picture no 2 kini jadi isu..


Selebriti Hollywood macam Kim Kardashian tu tak kisah la nak bogel atau buat pembedahan untuk memiliki bentuk badan menggiurkan pun.. Sebab memang dah tahu dia tu kafir, awek-awek Melayu ni pun orang kafir ka yang kalut nak dapat bentuk badan macam Kim K?

Nampaknya ‘body goal like Kim K’ dah jadi kegilaan di kalangan awek-awek Melayu sekarang.. Korang pun tahu kan yang bentuk badan Kim K tu macam mana.. Tetek besar, punggung mantop.. Badan yang macam tu awek melayu nak??

Miss A tengok ada beberapa awek Melayu dah mula pergi gym untuk memiliki bentuk badan yang seksi.. Pergi gym nak dapatkan tubuh badan yang sihat, Miss A tak kisah sangat..

Tapi kalau pergi gym nak dapatkan bentuk badan macam ni untuk tayang kat jantan-jantan di luar sana, korang dapat apa? Dapat kepuasan tayang badan dengan tetek besar tu kat orang ke??

Awek pakai bra warna merah tu paling mencuri tumpuan, memang real original ke atau buat pembedahan dik non oit? Tengok dari gaya badan kurus je tapi tetek tu bukan main besar lagi.. Hahaha..

Seimbang ke nak jalan dengan tetek yang macam tu dik?? Habis stim la jantan-jantan kat luar tu kalau selisih dengan minah berbaju merah tu.. Hahaha..







loading...