Diorang Buat Hal Lagi !!! Idris Khan Geram Tengok ‘Tundun Tembam’ Kekasih Hati Terpampang!!





Perghh! Boleh tahan seksi juga kekasih hati pelakon Idris Khan ni ek.. Waktu gambar bogel dengan Atikah Suhaimie dah tersebar.. Idris kemain lagi nak tutup kesalahan dengan gunakan nama tuhan..

Tapi realiti tak menggambarkan diri tu macam ingat tuhan pun, patut la Idris ni tak ambil ‘port’ sangat pasal kontroversi gambar bogel dengan Atikah.. Rupa-rupanya Idris pun memiliki kekasih hati yang lagi ‘super’ seksi..

Lelaki-lelaki kat luar sana yang tengok, mesti ramai ‘cair’, tak cair pun buat modal main sabun.. Hahaha.. Memang ‘high taste’ Idris ni kalau nak pilih kekasih..

Dah ‘sedap’ dengan Atikah, nampaknya Idris dah dapat kekasih baru yang lagi seksi dari Atikah.. Ada beberapa keping gambar yang dimuat naik kekasih Idris, yang dikenali sebagai Sanaa Jaffer buatkan ramai jejaka kat luar sana terliur..

Kekasih Idris muat naik gambar baru lepas balik dari gym, pakai baju ala-ala bra tu.. Dedah perut dan tayang ‘tundun tembam’, laki mana tak terliur beb?

Komen Idris pada gambar kekasihnya itu, ‘aum keep it up baby!”.. Geram lettew Idris tengok tundun kekasih.. Hahaha.. Jangan lepas ni ada gambar atau video bogel Idris dengan kekasih yang ni pulak, sudah la..
loading...