AKHIRNYA TERBONGKAR!!! - Ini Dia Wajah Lelaki Kes CULIK Adik Nur Darleen Yang Berjaya DITANGKAP Polis !!!

Polis telah mengenal pasti dan akan menahan suspek pertama yang didakwa terlibat dalam kes penculikan kanak-kanak berusia 15 tahun Nur Darleen Dazeera.
1
Ketua Polis Kajang ACP Othman Nayan berkata, suspek yang merupakan seorang penganggur berusia 25 tahun yang tinggal di kawasan yang tidak jauh dari mangsa.
“Kami akan mengenal pasti suspek kedua sebaik sahaja kami menangkap pertama. Kami tidak menolak bahawa mangsa mungkin tahu penculik beliau.
“Kami menggesa orang ramai supaya tidak membuat sebarang spekulasi, seperti yang kita masih menyiasat kes itu,” katanya kepada pemberita selepas menghadiri Minggu 1Aman: Polis dan Masyarakat Together As One acara di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putra di sini.
2
Darleen, apabila bertemu semula dengan keluarganya, mendedahkan bahawa orang-orang yang telah menculik telah mengacukan parang ke arah beliau sebelum memaksa dia ke atas motosikal mereka.
Beliau mendakwa bahawa dia telah dibawa ke lokasi yang tidak diketahui, di mana beliau telah dikunci. Apabila berita kehilangan beliau tersebar di laman media sosial, dia ditinggalkan. Sumber: NSTP Online
loading...