TAHNIAH...AKHIRNYA FASHA SANDHA Terima Lamaran VVIP KAYA DAN TERKENAL!! Fasha Sandha Akhirnya TERSENYUM DEDAHKAN LELAKI ISTIMEWA Dalam Hatinya...

#Akui didekati beberapa lelaki, Fasha Sandha, 32, yang sudah lapan bulan bercerai dengan bekas suaminya Rizal Ashram Ramli, bagaimanapun masih belum terbuka pintu hatinya untuk menerima cinta baharu.

#Ini kerana kata pemilik nama sebenarnya Nur Fasha Sandha Hassan, bukan mudah untuk mencari teman yang boleh menerima baik buruk dirinya dan kini beliau hanya ingin memberi fokus kepada anak-anaknya sahaja.

#"Bukan mudah untuk cari pengganti pada ketika ini saya hanya mahu fokus kepada anak-anak yang sedang membesar sahaja kerana itu lebih penting.

#"Ada beberapa lelaki yang cuba ingin berkawan dan saya selesa untuk berkawan sahaja dengan mereka," ujarnya dipetik sebagai berkata.

#Selain itu, Fasha juga dalam masa yang sama mahu memberikan perhatian sepenuhnya kepada kerjaya dahulu buat masa ini selain tidak mahu melepaskan peluang melihat anak-anaknya, Putra Rayfal Ramli, 2, dan Putri Raysha Jemyma, 1, membesar di depan mata.

#Tambah Fasha, dia bersyukur anak-anaknya tidak menimbulkan banyak masalah dan meragam sepanjang dia keluar bekerja.


#"Alhamdulillah mereka jarang sakit dan seperti tahu ibunya sedang bekerja. Mereka juga tidak ada bertanya tentang bapanya, mungkin mereka lebih dekat dengan saya sejak kecil," katanya.
loading...