Pelajar Tampil Dedahkan Cara Keji Pakwe Mengajak Melakukkan Hubungan Tuttt..Hati-Hati Wanita!



SEBAGAI PERINGATAN JIKA BOLEH TEPIS DENGAN KALIMAH YG INDAH,NAFSU BERDUAN DI SAMPING SYAITAN MENJADI PAK SANGGUP.. SIAPA ADA ANAK PEREMPUAN JANGAN ABAIKAN ARTIKEL INI

1. salam. Boleh saya kenal awak? Saya tertarik dengan perwatakan sopan awak. Dah lama saya perhatikan awak. Awak budak baik dan saya tertarik la dengan tudung labuh awak. Saya harap kita boleh berkenalan.. ukhuwah fillah orang kata..saya tak straight sangat arab ni…


2. Terima kasih kerana menerima saya. Saya akan cuba sedaya upaya saya menjaga awak dan mengikut syariat. Saya tahu saya bukan baik sangat, tapi demi Allah, saya cuba buat yang terbaik untuk awak


3. Ingat tahu,,jaga aurat elok-elok..jangan bagi orang lain nampak.. keluar dengan kawan-kawan tahu.. jangan sorang-sorang..balik telefon saya ek..saya doakan awak selalu..


4. awak,kenapa tak telefon saya. Saya risau awak keluar lama-lama..ye..memag saya takada hak pun..saya tahu saya percaya awak,,tapi saya tak tahu la nak kata macam mana ini. Kita selalu nampak dari jauh je ek.Tapi saya rasa awak macam dekat saja dengan saya. Mungkin ni orang kata cinta kot,,awak..awak cinta saya tak? taknak bagi tahu.. tapi saya tahu awak cinta saya..awak dah malu nak jalan tempat saya lepak sebab malukan?..kih3. .terima kasih.. i love u too..


5. Awak,,selain keluarga,,Allah dan rasul.. awak sayang siapa yer? Siapa saya dalam hati awak?


6. Awak awak..dari kawan kita just panggil saya awk saja..macam tak special pulak diri saya untuk awak. saya teringin juga nak jadi macam member-member saya. Panggil sayang.. boleh ke? Awak panggil saya bi yer? Rasa macam baby sikit. Tak salah kan.. just panggilan saja..thanks sayang.. love u… ..


7. Yang. kadang-kadang bi tengok sayang ini macam tak percaya bi saja. Yela, bi just tanya sayang pakai apa saja kan .. tq ya bagi tahu,,makin dalam pulak rindu dekat sayang ini… .hihihi..


8. Yang bi nak sayang tahu,,sayanglah segalanya untuk bi,,sayang la pemberi semangat untuk bi… yang… ..bi harap bi dengan sayang tidak ada rahsia lagi ya.. jangan risau..inikan membuktikan bi caring.. so jangan risau..k..yeye. . bi janji akan jaga rahsia kita..just mesej saja kan..love u..bye bye.. mmuahh!


9. Sayang..dah lama kita mesej,,boleh kita jumpa tak? ye..ayang bawak la kawan-kawan k..tq yunk! i love u…. ..


10. Thank you panggil bi dengan panggilan abang.. abang tunggu lama dah..abang tahu..kita tak boleh paksa dalam hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..


11. Hi sayang,,buat apa itu? Nak cakap sikit.. kenapa sayang bawak satu battalion nak jumpa abang?… sayang tak percaya dekat abang eh.. huhu..


12. Sayang..kita jumpa ok?..abang suka sayang pakai tudung yang abang beli itu..macam wardina pula..bukan sayang tak cantik.. just nampak makin cantik la..nipis sikit je.. nanti jumpa nanti sayang bawak seorang sudah la k..


13. Sayang..abang sorry dengan apa jadi tadi.. abang tersentuh jari sayang tadi.. Betul juga cakap sayang eh,,tersentuh takpe..TER.. hehe..makin tebal la pula cinta abang dekat sayang..


14. Thanks jumpa tadi,,sayang cantik la.. Ololo..abang romantik sikit pun salah ke? Suka abang romantik ek? Hehe.. Eh,,tadi jumpa abang dah berani tenung abang ek..hoho.. tengok tadi kawan sayang macam suka dekat kawan abang saja.. senang la kita jumpa lepas ini.. tengok..Allah memberkati hubungan kita.. sayang solat dah ke? Doakan abang sekali ek..miss u..


15. sayang..just nak tanya.. sayang cinta abang berapa percent? Apa tandanya eh? 50% saja… huhu..yang. . just nak tanya..rambut sayang panjang tak? just thinking of u at the moment…


16. Tadi terbeli tudung pendek.. yang abang bagi dekat sayang tu.. sayang..bagi la gambar sayang special untuk abang yang pakai tudung tadi itu.. Cantik nya sayang..gambar ini nak buat wallpaper handphone dengan komputer abang la..


17. Yang.. sayang cintakan abang berapa percent? Sepenuh hati Thanks sayang..love u too.. abang janji,,abang akan jaga sayang baik-baik dan tidak akan tinggalkan sayang…


18. Sayang..dah lama kita couple kan.. takkan abang pegang tangan pun nak marah.. Sayang kan milik abang.. Thank 4 being understanding. .


19. Sayang kata Sayang cintakan abg sepenuh hati.. kalau begitu..apa buktinya Sayang cintakan abang..?

SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR…


20. huh!… sayang mengandung? tahu dekat mana… cuba check balik dengan doktor… takkan sekali buat dah mengandung,,check balik k..


21. huh! betul la sayang mengandung ni?? sayang,,untuk kebaikan kita berdua,,lebih baik sayang gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..


22. Kenapa pula taknak? tak berdosa la kalau bunuh benda yang masih tak bernyawa…..gugurkan sajalah!!! jangan buat masalah boleh tak!!


23. Tak sakitlah!!! Kenapa manja sangat ni! Takkan benda mudah macam itu pun tak boleh buat..


24. sorry sayang,,abang tak boleh temankan sayang ke klinik tu,,abang malu kalau terserempak dengan family or member,,malu la abang kalau diaorang nampak abang bawa sayang dengan perut sayang yang besar tu..


25. Apa!! RM 5,000?? kau yang mengandung… kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak itu.. bukan masalah aku.. lantak kau la… bukan masalah aku juga keluarga kau pulaukan kau.. kau tu yang bodoh!! kau ingat kau itu cantik sangat?? aku dah tidak ingin dekat kau!! pergi mampus!


26. jangan call and mesej lagi boleh tak?!.. aku sibuk.. tak ada masa nak layan kau!…


27.(terputus hubungan)

*wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..

*si lelaki mencari mangsa baru..


*dan kejadian terus berulang...
loading...