PANAS...!!!! ... 5 Foto Ziana Zain B0ngkar Rahsia Sebenar Cinta Awie & Erra ..!!! Habis Rahsia Tahun 90an Mereka Kene Pamer.. Cinta Berputik Kali Kedua?.. Adakah Mungkin???... J0m Terjah..!!!


Bagi generasi 1990-an, pastinya cinta antara Awie dan Erra Fazira bukan rahsia bagi mereka. Malah beberapa buah filem yang dilak0nkan bersama se0lah memberi bayangan bagaimana hangatnya percintaan mereka yang akhirnya terkandas di tengah jalan.
       Terkini, akhirnya penantian peminat berbalas jua apabila Awie dan Erra merancang memaparkan kisah cinta mereka sewaktu di puncak kerjaya iaitu 1990-an melalui filem terbaru.
Bagaimanapun, penyanyi Ziana Zain telah diberikan mandat 0leh Awie untuk memb0ngkar kisah percintaan tersebut melalui watak yang kemungkinan bakal dilak0nkannya dalam filem itu.


        "Tidak ada masalah jika kena pada terma dan syarat. Ziana banyak tahu tentang kisah cinta itu. Dia pun kadang-kadang menyaksikan apa yang berlaku.

        "Mungkin dia juga b0leh jadi pencerita," ujar Awie, dipetik sebagai berkata melalui Pr0jekMM0 baru-baru ini."Saya berminat kalau ada tawaran. Jika jalan ceritanya baik, kenapa tidak?" kata Ziana.


        Difahamkan, selain Ziana, penyanyi Ning Baizura kemungkinan akan turut menjayakan filem berkenaan.

        "Ada filem yang kami lak0nkan Ziana ada, begitu juga Ning Baizura. Kemungkinan mereka akan tampil dan dipanggil untuk memeriahkan penceritaan itu," tambah Awie.

 Namun buat masa ini, filem tersebut masih dalam perbincangan dan dalam pr0ses membina jalan cerita. Malah sebelum jalan ceritanya dapat dijadikan skrip, persetujuan pihak tertentu perlu diper0lehi bagi memastikan cerita pihak-pihak lain mendapat kebenaran.

        "Kami belum ada masa yang sesuai untuk berbincang sebab sekarang banyak benda yang kami kena ambil kira sebab Erra pernah bertemu j0d0h dengan 0rang lain.

        "Penceritaan j0d0h itu pula, kita kena ambil kira sama ada pihak berkenaan benarkan atau tidak kisah ini dikeluarkan.

        "Kami akan bincang bagaimana penceritaan itu disiarkan. Kalau kedua-dua belah pihak setuju maka ia akan diteruskan," jelasnya lagi. Untuk rek0d, Awie pernah menjalinkan cinta dengan Erra selepas membintangi filem 'Sembilu', terbitan Sk0p Pr0ducti0ns, sebelum mengikat tali pertunangan pada 1996.


        Bagaimanapun, tali pertunangan itu putus dan Awie akhirnya menikahi penyanyi Arni Nazira pada Disember 1998.
loading...