Lakukan $eks Di Tepi Jalan, Klip Video Pasangan Ini Tersebar Di Laman Twitter


Sepanyol - Satu rakaman video telah muncul pada minggu ini yang menunjukkan satu pasangan yang melakukan hubungan seks di tepi jalan pada siang hari, di dalam kawasan percutian di pulau Sepanyol Majorca.

Dalam video itu pada asalnya disiarkan di Twitter melalui akaun Magaluf Vines menujukkan, satu pasangan yang berusia sekitar 30-an dilihat sedang melakukan hubungan seks diantara dua buah kereta yang diletakkan.

Menurut keterangan yang ditulis oleh pemuat naik yang tidak dikenali, klip video itu menunjukkan salah satu daripada dua orang dalam video itu adalah seorang pelancong British.

Menurutnya juga video itu dirakamkan melalui tingkap, dan berlaku pada waktu pagi.

Hanya baru saja dua puluh hari yang lalu, nama Magaluf telah viral pada tajuk-tajuk utama setiap media di dunia.

Ini kerana seorang gadis Ireland berusia 21 tahun telah memberikan kepada 24 lelaki seks oral dengan harga 5 Dollar untuk minuman di sana.

- LIHAT VIDEO DISINI -

Selepas video yang tersebar bulan ini, ketua di kawasan pelancongan menafikan bahawa ianya menjadi satu trend di bandar parti yang terkenal itu.

Oneiva berkata, "Minggu ini saya telah meluluskan undang-undang untuk melakukan kawalan ketat ke atas operasi pub di sekitar kawasan itu.


loading...