Gempar seorang wanita beli peti ais terpakai dgn harga RM120 dari jirannya, lepas 3 minggu barulah dia membuka peti tersebut seperti yang dipesan oleh penjua namun dia amat terkejut bila melihat isi kandungan peti tersebut


Gempar seorang wanita beli peti ais terpakai dengan harga RM120 dari jirannya, lepas 3 minggu barulah dia membuka peti tersebut seperti yang dipesan oleh penjua namun dia amat terkejut bila melihat isi kandungan peti tersebut

#Kisah ini bermula apabila wanita tersebut telah membeli peti ais murah dari jirannya,Namun apa yang peliknya ialah , jiran tersebut telah berpesan kepadanya agar tidak membuka peti ais tersebut dalam tempoh 3 minggu kerana ia perlu untuk proses penyejukan kerana peti ais tersebut baru di baiki.

#Memang bunyinya agak pelik dan aneh, tapi wanita itu terpaksa akur dengan mengikut permintaan jirannya itu demi untuk kebaikan peti ais tersebut. itu.

#Namu demikian wanita mula rasa sangsi dan curiga, seolah-olah ada sesuatu yang tidak kena dengan peti ais tersebut kerana diberi tempoh masa yang cukup lama untuk penyejukkannya
Maka Perempuan tersebut nekad untuk membukanya dan ia langsung terkejut ketika melihat ada potongan tubuh manusia di dalam peti ais tersebut.

#Potongan tubuh manusia itu disyaki milik ibunya. Dia menjual peti ais dengan mayat ibunya di dalam peti tersebut yang sudah membeku, katanya kepada pemberita Tribunnews.com.

#Hasil siasatan polis mendapati terdapat potongan anggota tubuh manusia yang lain di rumah jirannya itu. Namun, jirannya sudah dapat menghidu kegiatannya telah terbongkar lalu dia sudah cabut lari lebih awal lagi tanpa dapat di kesan oleh pihak berkuasa.
loading...