7 Foto Koleksi Atlet Wanita Seksi & Cun Malaysia Paling Popular Di Instagram Yang Korang Pasti Nak Tengok


Sekarang berlangsungnya temasya Sukan Olimpik Rio, Brazil. Pasti rakyat Malaysia mengharapkan kesemua atlet kebangsaan dapat merangkul Emas.

Kami senaraikan 7 atlet wanita kebangsaan yang paling cantik dan ramai pengikut di Instagram.

1. Farah Ann

farahaaaa
Baru saja berusia 22 tahun, atlet gimnastik negara ini bukan sahaja cantik malah seorang yang berbakat besar dan sudah banyak kali mengharumkan nama Malaysia di peringkat antarabangsa.

2. Janice Woon

jenice
Orangnya kecil molek tapi sangat tangkas dalam sukan badminton. Wanita cantik berusia 27 tahun ini bersama rakan sepasukannya Vivian Hoo Kah Mun, kini berada di tangga ke 11 ranking dunia.

3. Nur Izwani Azman

ninaaaaa
Dengan rupa paras yang cantik dan berambut panjang, pasti ramai tidak menyangka bahawa wanita ini merupakan penjaga gol bola sepak wanita Malaysia. Mesti ramai lelaki stalk lepas ni.

4. Leong Mun Yee

leonggg
Atlet terjun kebangsaan ini memang cukup cantik. Setiap kali acara terjun mesti ramai yang akan melihat aksi hebat wanita berusia 31 tahun ini.

5. Syaidatul Afifah

syaii
Atlet boling kebangsaan ini buatkan ramai lelaki terpikat dengan raut wajahnya. Gadis berusia 25 tahun bukan saja cantik malah cukup hebat menjatuhkan semua pin.

6. Shahidatun Nadia

dsfddf
Atlet lompat jauh dan lompat kijang negara berlesung pipit ini sentiasa menjadi perhatian. Mana taknya, orangnya tinggi lampai dan wajahnya cukup manis.

7. Farahiyah Ridzuan

farahiay
Pemain bola sepak Malaysia kecil molek ini memang cukup comel. Raut wajahnya seperti baby face memang menjadi perhatian di kalangan peminat bola sepak. Walaupun orangnya kecil dan comel, tapi sangat lincah di padang.
loading...