Cerita Sebenar Gambar² Pakaian Seksi Gadis² Pengapit Nampak Tutttt..Majlis Akad Nikah Di Dilam Masjid Kini #TRENDING Viral Laman Sosial !


Please lah beritahu kami, ni majlis akad nikah ke majlis pakat tunjuk bontot?? Awat lah teruk sangat pakaian yang dipakai para pengapit semua tu, hah! dah la dekat dalam masjid..???
Antara enam orang pengapit tu kan.. Kami tengok ada seorang jer pengapit yang pakaian yang betul-betul menutup aurat dengan sempurna.. Yang lain tu harammm, tak boleh pakai langsung.. Bajet hot jer lebih!

Perasan lah tu dorang nampak bergaya dan cantik dengan pakaian sendat nak mampos macam tu, sampai tertonjol bentuk bontot! Tu belum berjalan lagi, kalau berjalan tu bergoyang-goyang bontot macam ikut irama..

Para lelaki tengok pun telan air liur berkali-kali, huh! Tetamu yang datang nak jamu selera pun terbantut bila tengok para pengapit dengan pakaian macam tu.. 

Tak mustahil lah kalau ada lelaki gatal yang berani nak raba bontot dorang, baru dorang rasa malu.. Orang macam ni memang patut kena macam tu jer, biar padan muka dorang.. Tak tahu malu sangat nak tunjuk ‘aset’ dorang, kan?? 

Gambar dorang tu tak mustahil akan tersebar dalam laman sosial lucah buat modal lelaki melanc*p.. Tengok jer la nanti, di luar sana tu ramai jer individu yang tak bertanggungjawab suka mencuri gambar orang.. Betul tak?? 

Kami pun tak faham dengan perempuan yang suka pakai pakaian ketat nak mampos macam tu, kami sendiri pun malu tengok dorang berpakaian macam tu.. Orang yang tengok rasa malu, tapi tuan badan sendiri pulak yang tak tahu malu.. Pelik betul! 

Kasihan dengan pengantin, hilang seri dorang.. Patutnya pada hari tu semua orang bagi perhatian pada dorang, tetapi disebabkan para pengapit terlalu over berpakaian.. So, semua perhatian tertumpu pada dorang jer lah.. Nasib badan lah, siapa suruh bagi minah-minah bajet hot jadi pengapit noh.. 






loading...