Lagi Video Pelajar Perempuan Bergaduh Sampai Terselak Nampak Tuttt, NAMUN Apa Yg Berlaku Slps 3 Minit Amat MENJIJIKKAN!Budak sekolah bergaduh, perempuan pulak tu. Memang memalukan. Terkangkang-kangkang, terselak sana sini. Semakin teruk disiplin budak-budak sekolah zaman sekarang.

Lagi Video Budak Sekolah Perempuan Bergaduh Sampai Terkangkang

Beberapa hari lepas, satu video budak sekolah perempuan bergaduh dan membuli rakan sekolah mereka telah tersebar di laman sosial, dan telah jadi kes polis.

Memang Gangster !.. Video Pelajar Perempuan Belasah Rakan Sekolah


Tidak diketahui, budak-budak ini dari sekolah mana. Tetapi video yang berdurasi 1min 46s ini baru sahaja di upload laman facebook.

Gaduh sampai terbogel maruah diri, apa tindakan kita sebagai ibubapa ambil?nak disalah ibubapa? patut ke? nak disalahkan pihak sekolah?lagi tak patut..mana tidaknya jika pelajar melakukan kesalahan dan didenda,ibubapa pula yang akan ambil tindakan terhadap guru tersebut,silap haribulan ada guru yang pecah muka.

Sukar untuk kita rungkaikn permasaalah sosial anak-anak muda kini,akibatnya lihat sendiri video dibawah..

Lagi Video Budak Sekolah Perempuan Bergaduh Sampai Terkangkang


Video asal adalah dari laman Facebook. Yang menghairankan, rakan-rakan mereka hanya menonton saja pergaduhan ini sambil merakamkan video pergaduhan mereka.

Setelah pergaduhan semakin serius, barulah sorang rakan mereka meleraikan pergaduhan ini.
loading...