12 Gambar Rebecca Al Islam Tayang Baby Bump Dan Tetek Kepada Peminat


Dah lama tak dengar cerita pasal Rebecca ni kan? Haa, sebenarnya Rebecca ni tengah sarat mengandung. Memang tiap-tiap tahun dok buat anak saja kot, bila dah tak dapat job.
Sekiranya rasa diri itu belum bersedia mahu bertudung, tak payah pakai tudung la dik non oit. Pakai baju ketat tayang tetek dan baby bumb pada orang ramai. Tak malu ke tayang tetek penuh susu kat orang?

Suami pun tak reti nak tegur isteri ke keluar shopping pakai baju macam tu, terjojol sana-sini.. Suka sungguh kongsi kat orang tetek besar bini tu. Mesti ramai lelaki yang geram tengok kebulatan tetek Rebecca ni.
Suka sungguh pakai baju ala-ala kartun Teletubbies, melekat dan satu warna ja dari atas sampai bawah.. Memang kat rumah tak ada cermin kot, bila nak keluar tak boleh nak cermin diri dulu.
Dari masa tak bertudung sampai dah bertudung, langsung tak berubah.. Waktu bertudung seksi pakai baju sampai nak tunjuk tetek kat orang.



loading...