Muzik Video 'Sudah Ku Tahu' Baru Keluar. Tapi Dikecam Teruk !


Siapa yang tak tahu lagu 'Sudah Ku Tahu' dari Projector Band? Haaa layan dulu lagu ni. Lagu popular orang karaoke kat aplikasi Smule tu. Semua orang nak test power suara guna lagu ni sebab ada part yang memang putus urat menjerit.

 

Jadi, inilah muzik video rasmi bagi lagu tersebut. Baru dua hari dimuat naik dah lebih 100,000 view di Youtube. Bagaimanapun, setelah melihat komen-komen pada video ini ternyata mereka tak berpuas hati dengan kualiti muzik video ini dan juga jalan cerita tak ada kena mengena dengan lagu.





Apa pendapat anda pula ?
loading...