"Gadis Ini Transform Dari Muka Biasa Kulit Kusam Ke Putih Flawless Persis Nora Danish.. Apa Rahsianya?"

Kini Trending

Betul lah bak kata orang putih, ‘people change’ sebab kalau kita perasan kebanyakan member-member sekolah kita dulu muka sememek dan takde tarikan langsung. Asyik kena bahan je dengan member yang rasakan diri mereka bagus. Tapi lepas zaman persekolahan, beberapa tahun tak jumpa member yang jadi bahan tu tengok dah lain dah.. Makin cantik/handsome pula!
Macam gadis ni daripada gadis biasa, tiba-tiba lepas sekolah muka jadi flawless keputihan. Dah macam Nora Danish pula ada kami tengok. Hmm.. Apa rahsia gadis ni eh?


Eh biar betul??

Screen Shot 2016-05-31 at 9.59.05 PM
Wajah gadis ini mula viral di Twitter melalui post di atas ni. Tweet ini telah mendapat sebanyak 6k Retweet. Tapi macam pelik pun ada, biar betul dari wajah atas kiri tu bertukar ke gadis hot persis Nora Danish. Tak macam Nora Danis, macam awek Korea pun ada kan? Tapi ini rahsia transformasi gadis ni. Mesti ramai yang nak tahu kan?

Yes gadis atas kiri tu memang dia & ini rahsianya..

hue 2
Its me okay? Dont be an idiot by asking ‘is that You’ like many times. And that pic masa I tengah sekolah tau. and this whole ‘thing’ started masa I 18 and now I’m 21. About make up, I only use mascara, eyeliner and eyebrow kit. For skincare, I use Collegen Vitamen E day and night cream which it only cost RM10-15. Pergi pasar malam pun boleh jumpa this cream. Never and I don’t need a foundation cause it can hides my scar, I dont wanna look fake. For the whole body skincare, I suggest you guys guna any organic scrub. I prefer yang homemade.
hue 3
Wahh itu je tips yang digunakan selama ni? Tapi ada sesetengah orang cakap Collagen Vitamin E ni tak bagus kerana ia boleh menyebabkan kulit muka rosak. Tapi tak tahu lah mungkin ikut kulit dan jenis masing-masing jugak.
Sumber: Twitter
loading...