Padah! Gara² Cikgu Tadika Untuk Berubat Jadi Viral Dilaman sosial Apabila Rakaman Video Diperkosa Bomoh !


Padah! Gara² Cikgu Tadika Untuk Berubat Jadi Viral Dilaman sosial Apabila Rakaman Video Diperkosa Bomoh ! | Seorang guru tadika telah dirogol oleh bomoh lelaki ketika sedang berubat bagi menyembuhkan penyakit yang dialaminya.
Bomoh berusia 59 tahun dikenali sebagai Datuk F itu mengambil kesempatan dalam bilik perubatan ketika mangsa tidak sedarkan diri selepas dijampi di rumahnya di Kampung Wakaf Tengah, di sini.

Penangan jampi serapah Datuk F menyebabkan mangsa tiba-tiba lemah dan membiarkan tubuhnya diratah sebelum dibenarkan pulang. Menurut sumber, sebelum kejadian, mangsa yang berusia 28 tahun dikatakan ke rumah bomoh itu yang kononnya memiliki kepakaran merawat pesakit terkena buatan orang. Katanya, mangsa yang percaya terkena buatan orang ke rumah bomoh itu sendirian untuk rawatan pada jam 10.30 malam, Ahad lalu.

Sebaik tiba di rumah Datuk F, mangsa dibawa msuk ke bilik perubatan sebelum diarahkanberbaring untuk memulakan rawatan. Katanya, bomoh itu membaca jampi serapah kononnya bagi memulakan proses rawatan yang didakwa membuatkan mangsa khayal, namun menyedari setiap perbuatan serta gerak-geri bomoh itu tanpa mampu melawan.
loading...